Нов скандал се разрази около Емануела, мрежата изригна

Повече от очевидно е, че не може да спре да мисли за Карастоянов

https://goreshto.net/goreshto/nov-skandal-se-razrazi-okolo-emanuela-mrezhata-izrigna/131087 Goreshto.net
Нов скандал се разрази около Емануела, мрежата изригна

Повече от очевидно е, че не може да спре да мисли за Карастоянов

Скандалната фолк дива Емануела направи отчаян и изключително нескопосан опит да замаже грозното си поведение във вторник вечер в „Денсинг старс“. Видимо подразнена, че й се налага да напусне шоуто, тя обиди публично половинката си в танците – Калоян.

 

„Не трябваше да си сменям партньора. Ванка, ти си топ!“, провикна се тя от сцената по адрес на бившия си партньор на паркета, а май и в леглото – Иван.

Тази й реплика обаче предизвика цунами от възмущение в социалните мрежи, а зрителите поставиха под въпрос възпитанието на Емануела.

 

Певицата обаче не се отчая и побърза да се измъкне от забърканата от самата нея каша, сътворена на гърба на Калоян, с когото получи най-високите си оценки от журито в „Денсинг старс“.

„Репликата ми беше разбрана малко все едно нападам Калоян. Не исках да го обидя, той е страхотен треньор, просто исках да защитя Иван. Хората не ни харесваха с Калоян, макар че той е толкова готин и добричък, но хореографиите му бяха по-леснички. С Иван създадохме приятелство, имахме интересна връзка с много шеги и караници. С него можехме да изкараме много повече“, обясни скандалната фолк дива в „Преди обед“, но категорично отрече помежду им да е имало интимна близост.

 

Емануела разкри, че не си е правила равносметка за представянето, но побърза да допълни, че не мисли, че не се е справила добре, а журито постоянно изисквало повече от нея.

Припомняме, че след като Иван Карастоянов се отдаде на плътските удоволствия с изкусителката, след това напусна гузен шоуто и се обясни в любов на съпругата си Зорница, за да запази брака си. Това се случи, след като сексуалните му приключения с Емануела, видяха бял свят и настана сериозен панаир.

 

Красивата съпруга на Карастоянов го заплашила, че не само ще го напусне, а и ще вземе сина им Валери, което направо го сразило. Именно поради тази причина той взе решение да напусне шоуто в името на запазване на семейството си. И макар той също да се кълне, че между него и Емануела не е имало интимна близост, никой не му вярва.

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.