Новата любов във „Фермата“ угасна преди да се е разпалила

Земеделецът пърха около нея от седмици, но удари на камък

https://goreshto.net/goreshto/novata-lyubov-vav-fermata-ugasna-predi-da-se-e-razpalila/117998 Goreshto.net
Новата любов във „Фермата“ угасна преди да се е разпалила

Земеделецът пърха около нея от седмици, но удари на камък

Поредната любов във „Фермата“ угасна като свещичка на ураганен вятър. Няма да е грешка, ако кажем, че угасна още преди да се разгори. След фиаското между красавицата Моника и влюбения в нея актьор Петър, още една двойка не успя да изживее любовта си в стопанството.

 

Става въпрос за актрисата Валерия, която не пожела да допусне близо до себе си най-големия й ухажор – земеделецът Георги, пърхащ около нея от седмици.

Тя отряза обожателя си с думите: „Просто не мога да отвърна. Много съжалявам!“.

 

 

Въпреки тежкия удар обаче, Георги успя да запази самообладание и отбеляза, че няма да спре да бъде мил с нея, подарявайки й цвете. Както вече стана ясно, Валерия е много разочарована от мъжете и е сама вече три години. Опитва се да се предпази от поредния грешен избор, който несъмнено ще й причини ново страдание. Разкри, че се е затворила в себе си, за да не бъде наранявана.

 

Най-добрата й приятелка в риалитито Присияна пък я посъветва да бъде по-смела, подчертавайки, че никой няма да я ухапе. В този ред на мисли Преси посочи, че не е пълноценно човек да живее цял живот в страх.

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.