Новата мацка на Юксел Кадриев кърти!На годините на щерка му е (Снимки)

https://goreshto.net/goreshto/novata-macka-na-yuksel-kadriev-kartina-godinite-na-shterka-mu-e-snimki/139504 Goreshto.net
Новата мацка на Юксел Кадриев кърти!На годините на щерка му е (Снимки)

Преди дни Юксел Кадриев бе засечен с новата си изгора

Нейното име е Венцислава и изглежда горе-долу но годините на дъщеря му Габриела. Двамата бяха засечени, хванати за ръце, по софийските улици, да се гледат влюбено.

Прави впечатление, че младата мадама е не само красива, но и добре поддържана. Дали скалпелът е играл по нейната визия или няма по себе си пластични операции и е натурална, но младата жена наистина е зашеметяваща.

Тя не е  позната на широката общественост, но определено има много пари. Не се знае откъде идва богатството й, но брюнетката носи аксесоари, които струват хиляди левове и са на известни чужди марки.

Само дамската й чанта, с която се разхождаше с новинаря, е на Ив Сен Лоран и струва над 2500 евро.Бижутата по нея са за няколко хиляди долара и са от известната марка Ван Клиф.Венцислава кътала в гардероба си и  рядката чанта Ермес Биркин, за която броила повече от 15 000 долара.

Двамата влюбени бяха облечени стилно, с ленени дрехи в тон, с едни и същи кожени сандали. Юксел  и новата му изгора обожавали Гърция и често отскачали до Солун през почивните дни.

Заради серия сакатлъци на любовния фронт Юки зорко пазел новата си. Той имаше доста скандален развод с бившата си съпруга Бонка Георгиева, вече Ласло.

След това се влюби пламенно във варненската бизнесдама Диди Янкова, която почина от рак. И с гъркинята Мария не му провървя, с нея се раздели след година и половина връзка.Дано този път Юксел Кадриев има късмет с Венцислава, стискат палци феновете му.

Източник: Хотарена, Crimesbg.com

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.