Новата Мис Плюс Сайз: Заливат ме с неприлични предложения!

https://goreshto.net/goreshto/novata-mis-plyus-sayz-zalivat-me-s-neprilichni-predlozheniya/125204 Goreshto.net
Новата Мис Плюс Сайз: Заливат ме с неприлични предложения!

Вече си имаме нова Мис Плюс Сайз

Церемонията се състоя във Велико Търново, сред препълнена зала. Сред журито бяха известни имена като певиците Диона, Айви, Доника, моделката Михаела Тодорова, Мис Търновград и други.

Новата пухкава Мис Плюс Сайз се казва Сибел и е на 24 години,от София. Красавицата, която грабна приза и ваучера за почивка в чужбина, тежи 112 килограма и твърди, че може да се лиши едва от десетина от тях и то с голям зор.

„Обичам си закръглените форми.Замисляла съм се дали искам да отслабна много и отговорът винаги е бил отрицателен“, твърди пухкавата чаровница.

След като грабнала короната, телефонът й прегрял от обаждания. Тя се радвала и дори разплакала на милите пожелания на някои от тях, но имало и доста, от които буквално се изчервявала.

„Никога не съм страдала от мъжко внимание. Дори напротив, но след като спечелих конкурса, мъжете буквално полудяха. Някои от тях ми отправят такива цинични предложения, от които често изригвам или се изчервявам“, призна си победителката.

Сибел е завършила гимназия по екология в столицата. В момента продава пердета, като работи за голяма фирма за текстил. Следваща й цел е  да атакува света на модата по света. Решена е да продължи да се бори и да се състезава на международна сцена.

Източник: Телеграф

 

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.