Новият милионер на Анита я изхвърли (ВИДЕО)

Бившата изгора на Димитър Рачков наскоро се сгоди за Никълъс Стемпер

https://goreshto.net/goreshto/noviyat-milioner-na-anita-ya-izhvarli-video-2/127381 Goreshto.net
Новият милионер на Анита я изхвърли (ВИДЕО)

Бившата изгора на Димитър Рачков наскоро се сгоди за Никълъс Стемпер

Бившата изгора на Димитър Рачков Анита Димитрова наскоро бе изхвърлена от милионерското си гадже, за което наскоро се сгоди, а видеото от любопитната случка предизвика лавина от реакции в социалните мрежи. 

 

Случката между тунингованата блондинка и гаджето й Никълъс Стемпер, който е шеф на голяма и модерна компания за здравеопазване, се оказа просто шега за забавление на последователите им. От клипчето, качено в Инстаграм профила на Анита, става ясно, че тя е твърде скъпа за милионера, който заявява, че я връща обратно в България.

 

Закачливото видео е от Барселона, където двойката прекара последните няколко дни, а от кадрите става ясно, че настоящото й гадже има доста добри актьорски умения, не по-малко от предходното Димитър Рачков. 

 

Именно на излизане от хотела, където са отседнали, милионерът метва на рамо блондинката, обявявайки, че я връща в София, тъй като е твърде скъпа. Припомняме, че у нас наскоро тя се бе хванала на работа като брокер на недвижими имоти. Към днешна дата обаче и с това милионерско гадже, явно е преосмислила решението си да работи.

Източник: lupa.bg

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.