Нойзи ли я пощръкля: Мария Игнатова с поредно безумие!

https://goreshto.net/goreshto/noyzi-li-ya-poshtraklya-mariya-ignatova-s-poredno-bezumie/116880 Goreshto.net
Нойзи ли я пощръкля: Мария Игнатова с поредно безумие!

Мария Игнатова се промени коренно

Блондинката вече прави всичко възможно, за да се хареса на актуалния си мъж Ивайло Цветков-Нойзи. Заради интелектуалеца бившата водеща прави всякакви безумия, но последното надхвърли всичко. Защото на 44 години тя се превърна в кифла, разочаровани са феновете й.

Като наблъска деколтето си със силикон.

„Та този със синя кръв ли е?Държи се като бастун, дори я обижда на публични места, а тя като прехласната ученичка. В „Черешката“ се държа безобразно, като султан. Той не помагал в кухнята ,виж

ти. Че какво ли толкова прави?Настани се в къщата да го хрантутят, а тя се чуди как да му угоди, за да не го изпусне!Жалко“, не спират да я коментират в нета.

Преди Мария Игнатова не бе склонна към пластичните операции, а сега не само си смени фейса, но си и сложи изкуствени гърди.Преди Мария не можеше да се похвали с подобни дадености, но сега ясно личи ръката на пластичния хирург, сложил й огромните ци*ци.

Очевидно за да я хареса Нойзи. Защото ако не бе той едва ли Мария Игнатова щеше да се реши на подобна крачка и промяна в живота си.

Дано дай  дойде акъла и да не се вдава толкова в желанията на този Нойзи, надяват се феновете й.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.