Нойзи проговори: Мария Игнатова ли е виновна за неговия позор?

https://goreshto.net/goreshto/noyzi-progovori-mariya-ignatova-li-e-vinovna-za-negoviya-pozor/130941 Goreshto.net
Нойзи проговори: Мария Игнатова ли е виновна за неговия позор?

Едва пет месеца след резила Ивайло Цветков-Нойзи се реши да продума

Интелектуалецът бе ловнат да шофира пиян до козирката. Близки до вече разпадналото се семейство с Мария Игнатова твърдят, че това не му е първото посягане към чашката.

А според колеги на Нова телевизия Мария Игнатова се е разделила окончателно с него. И  е затоплила отношенията си с Димитър Рачков, с когото имаха близо девет годишна връзка.

Блондинката бе забелязана на един от последните лайфове на „Капките“  и според екипа отношенията с комика не били само професионални.

Та Нойзи реши да проговори защо така се е орезилил. Пет месеца след позорната случка той си „посипа главата с пепел“, като обясни, че това била най-позорната случка в живота му и за нищо на света няма да направи същото.

Интелектуалецът обясни, че въпросната вечер бил извън нерви, подложен на огромен стрес, което го накарало да вземе неразумни решения  и едно от тях било да шофира почерпен.

„Бях на предела на нервите си, от привидно елементарни житейски ситуации. Но главата ми изпуши и не помислих добре.

В един момент се подадох на ирационални решения, които се оказаха страшно глупави“, обясни Нойзи. И сподели, че в ареста изживял най-големия си срам.

А близки до вече бившата звездна двойка подшушнаха, че скандалите между него и Мария Игнатова се превърнали в ежедневие.

Източник: Crimesbg.com

 

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.