Нулев интерес към премиера Николай Денков по време на разходка със съпругата му из Южния парк

Двамата със спътницата в живота му ходят често и на опера

https://goreshto.net/goreshto/nulev-interes-kam-premiera-nikolay-denkov-po-vreme-na-razhodka-sas-saprugata-mu-iz-yuzhniya-park/121221 Goreshto.net
Нулев интерес към премиера Николай Денков по време на разходка със съпругата му из Южния парк

Двамата със спътницата в живота му ходят често и на опера

Преди броени дни премиерът акад. Николай Денков изведе съпругата си проф. Славка Чолакова на разходка в Южния парк.

 

Въпреки влажното време двойката се разходили по алеите, пазени дискретно от двама охранители. Единият от тях вървял редом с премиерското семейство, докато другият изоставал нарочно с няколко метра и постоянно се оглеждал наоколо, както е по протокол.

Човек от службата разкрива, че премиерът нищо не може да направи – НСО са длъжни да го пазят, дори и той да не иска.

 

Макар да нямало кой знае колко хора в парка, никой не се спрял да поговори с премиера и съпругата му. Това донякъде е обяснимо като се има предвид сравнително ранния част и не особено приятната метеорологична обстановка.

Обикновено по това време посетителите в парка са само родители, разхождащи децата си, стопани, извели кучетата си, както и малцината спортуващи.

 

По неформална традиция в съботната сутрин течал и поредният маратон. И макар тичащата група също да била рехава, и от там никой не се отскубнал, с желанието да прекъсне разходката на премиера и съпругата му.

Източник: Уикенд

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.