Няма да я познаете: Ето как изглежда Габи от „Ергенът“ преди тунинга!(Снимки)

https://goreshto.net/goreshto/nyama-da-ya-poznaete-eto-kak-izglezhda-gabi-ot-ergenat-predi-tuningasnimki/52620 Goreshto.net
Няма да я познаете: Ето как изглежда Габи от „Ергенът“ преди тунинга!(Снимки)

Габриела е една от най-одумваните участнички в риалити формата „Ергенът“

Мацката от Града на тепетата помпа самочувствие до небесата, като според мнозина, то е напълно неоправдано.

Габи не спира да се величае сама, като е категорична и убедена, че тя е най-красивата сред останалите 25 моми. Габриела е категорична, че само тя и единствено тя е достойна да стане жена на ергена Евгени Генчев.

„Гледам си кефа, не работя. Но съм инфлуенсър, което никак не е лесно.Красавица съм, направо богиня и няма как да ме подминат мъжете. Като отида на плажа, на мъжете им падат ченетата, та женичките им трябва да ги укротяват. Да, спират ме непрекъснато по улиците, за да се снимат с мен и да им дам автограф. Добре ще е да направят в Пловдив една статуйка за мен“, не спира да каканиже за себе си наглата мома.

Снимки, свалени от еротичен сайт твърдят, че Габи всъщност е момиче на повикване или за ескорт. Там е фиксирана и цената, срещу която се цани за тези услуги. На снимката се вижда само тялото й, а брюнетката категорично отрича това да е тя и да предлага такива „екстри“ на загорели богаташи.

Но друг анонимен потребител пусна фото в мрежата, на която се вижда Габриела преди корекциите.

„Неузнаваема е. Няма нищо общо с предишната й физиономия, тунингът я е променил до неузнаваемост“, клатят глави потребители.

Източник: Лупа.бг

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.