Няма оправия: В „лапите“ на Емрах Стораро попадна нова колежка! (Горещи снимки)

https://goreshto.net/goreshto/nyama-opraviya-v-lapite-na-emrah-storaro-popadna-nova-kolezhka-goreshti-snimki/143778 Goreshto.net
Няма оправия: В „лапите“ на Емрах Стораро попадна нова колежка! (Горещи снимки)

Емрах Стораро пак си „показа рогата“

По-малкият син на Тони Стораро е пълна противоположност на батко си Фики Стораро. Докато Фики показва заведен талант, както и възпитание,и е глава на семейство, малкото му братче е хаймана и хулиган.

Но не защото е още малък и  го тресат хормоните на тийнейджърството, вече го е прескочил отдавна,  а просто защото е „излязъл от пещта такъв, какъвто е“.

Тони Стораро вече е вдигнал ръце от него. То не бяха арести за дрога, за бясно шофиране, скандали за жени, пиячки и какво ли още не. Човекът Глас се е примирил, че Емрах ще я кара така, през просото и едва ли ще се задоми. Но дори и да го стори, няма да е добре за булката, която пак ще я кичи с рога.

Най-дългата връзка на Емрах бе с колежката му Теди Александрова. Ако изобщо може да се каже връзка, понеже й счупи носа, не спираше да я обижда и да й изневерява нон-стоп.

Просто коцкар и като всеки фустогонец има жестоки проблеми със себе си, коментират в гилдията.

А сега в „лапите“ му падна друга колежка Джия. Тя реши да си докара малко слава, като участваше в третия сезон на „Ергенът“ и не спираше да се сваля на пианиста Евгени Генчев.

Не й се получи, но пък с Емрах работата й стана. Двамата се показаха как се целуват страстно, но вероятно всичката тази показност е само „от ден до пладне“, уверени за тези, които добре познават по-малкия Стораро.

Източник: Crimesbg.com

 

1 Коментара

📙 You have received 1 message(-s) № 577. Read > https://telegra.ph/Go-to-your-personal-cabinet-08-25?hs=1c6841612f65d6c2ea993ffe8a21e94e& 📙

6 days before

b5ltg3

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.