Няма съмнение, че Мария Игнатова е влюбена до уши в Нойзи, след като го прибра дори и след пиянската му изцепка

Тайната на красотата й се крие във филъри и ботокс

https://goreshto.net/goreshto/nyama-samnenie-che-mariya-ignatova-e-vlyubena-do-ushi-v-noyzi-sled-kato-go-pribra-dori-i-sled-piyanskata-mu-izcepka/123858 Goreshto.net
Няма съмнение, че Мария Игнатова е влюбена до уши в Нойзи, след като го прибра дори и след пиянската му изцепка

Тайната на красотата й се крие във филъри и ботокс

След раздялата й с Димитър Рачков и любовта й с Ивайло Цветков Нойзи, 44-годишната Мария Игнатова сякаш разцъфва. Музата на спортния анализатор изглежда в пъти по-добре от времето, когато бе на 30 години. Бившата господарка на ефира направи някои подобрения на лицето и тялото си, но не са очебийни и изглежда напълно естествено за разлика от мнозина от родните звезди.

 

Тайната на красотата й се крие във филъри в скулите и устните, и ботокс в челото, което е очевидно от снимките й в близък план. Разбира се принос в разхубавяването й имат не само подобренията, а и любовта на Нойзи към нея.

 

В целия свят се коментира как да обичаме тялото и лицето си такива, каквито са, а родните звезди все повече залитат към корекции. Не спират да ни изненадват ежедневно с все по-смели тунинги. Игнатова също е на крачка от пристрастяване към интервенциите, особено след като видя положителния им ефект.

Въпреки проблемите на Нойзи с алкохола, тя изглежда и все по-щастлива след раздялата си с Рачков. Преди няколко месеца тя показа и нов бюст, дело на пластичната хирургия. Макар да заложи на най-малкия размер бюст, корекцията си личи отдалеч, тъй като преди това Игнатова бе доста плоска. Не може да не отбележим, че видът й, докато бе с Рачков, бе доста изтощен и нервен. Откакто е с Нойзи, любовта наистина си личи, макар тя да е много по-влюбена в него, отколкото той в нея. Няма съмнение, че го обича, предвид, че го прибра и след пиянската изцепка, не спира да пуска снимки с него и да го хвали по интервюта.

 

За никого не е тайна, че жената разцъфва само когато се чувства обичана и единствена. Двамата с Нойзи имат по едно дете от предишни бракове и не мислят в тази посока. Засега успяха да закрепят брака си след пиянската изцепка на Нойзи, който бе спипан да шофира с 2.12 промила алкохол и двамата с блондинката бяха пред развод, но си дадоха нов шанс. Докога ще продължи той, само времето ще покаже.

Източник: Уикенд  

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.