Няма шест-пет! Филип Буков вдига сватба, но преди това-предбрачен договор

https://goreshto.net/goreshto/nyama-shest-pet-filip-bukov-vdiga-svatba-no-predi-tova-predbrachen-dogovor/127997 Goreshto.net
Няма шест-пет! Филип Буков вдига сватба, но преди това-предбрачен договор

Актьорът Филип Буков разтърси с признание

В момента той се вихри в „Дансинг старс“, но все по-упорито се мълви, че скоро ще вдига сватба.

С@кссимволът обаче отрече. Той живее заедно с приятелката си Ива Симеонова, но не са предприели по-сериозна стъпка като годеж или брак.

„Обичам сватбите и искам хората да се женят. Много добре съм се изкарвал на сватби, обгрижват те, веселиш се, напиваш се, искам и аз да си спретна такава, но още не ми е дошло времето“, твърди 30-годишният чаровник.

Той обаче е убеден, че преди да сложи подписа си под брачното свидетелство, непременно ще си спретне предбрачно споразумение.

„Бракът дава една стабилност на жената, но това не е шега работа. Трябва и двамата да са наясно какво предстои.

Харесвам предбрачните споразумения, за да няма след това сърдити. Често виждаме хора, които не се развеждат, вредят на децата си, защото не могат да си разделят имотите и имуществото.

Ако си от заможно семейство или тя- не или обратната ситуация, за да не се рекетирате след това, разделете си предварително нещата“, категоричен е Филип Буков.

Той е от нормално семейство и признава, че сам си изкарва прехраната. Категоричен е, че мъжът трябва да осигури дом на жената и децата, но е против, ако жената е правила мизерии, при нея да остане жилището, при евентуален развод.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.