Няма такъв смях! Мара Отварачката „разцепи мрака“

https://goreshto.net/goreshto/nyama-takav-smyah-mara-otvarachkata-razcepi-mraka/117001 Goreshto.net
Няма такъв смях! Мара Отварачката „разцепи мрака“

Мара Отварачката изуми мрежата с поредната порция безумия

Във видео пред Венета Райкова залязлата чалгарка се изцепи.

„Смърт очаква жената, с която любимия ми кръшне. Па и кой ще ми изневери, на такава готина и известна жена като мен“, заяви Мария.И това заралийката изрече напълно убедена, че такава съдба чака тази, кръшнала с нейния мъж.

„Какво се периш и се правиш на важна ма, Марче! Плаши Пейо гаргите! Този твоя бабаит те помля от бой, дори изкара пистолет да те застреля, до полицията опряхте, за резил станахте, че нямал да ти изневерява! Как те обижда на публични места, срива те със земята. И сигурно вече такива еленови рога ти е сложил, че през вратата трудно минаваш“, „заклаха я“ източници.

И върнаха назад лентата в семейния й живот, като припомниха как всеки от тримата й съпрузи винаги са й кръшкали. Съпруг номер едно, хотелиера Димитър Андонов след като се разведе с нея, бързо й намери заместничка, чаровната Никол, която го дари с наследник.

Вторият й съпруг, пухкавият милионерски наследник Християн Гущеров, също й сложи рога. За което самата тя си призна. „Разделихме се, защото Хриси ми кръшна“, обясни тогава причината за развода си с него.

„Много бързо забравяш или така ти е угодно да говориш“, припомниха й в мрежата.

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.