Няма връщане назад: Мария Игнатова нетърпелива да се отърве от Нойзи

https://goreshto.net/goreshto/nyama-vrashtane-nazad-mariya-ignatova-netarpeliva-da-se-otarve-ot-noyzi/134976 Goreshto.net
Няма връщане назад: Мария Игнатова нетърпелива да се отърве от Нойзи

Мария Игнатова се показа подмладена, весела и щастлива

След като приключи с риалито „Един за друг“ тя отпраши, за да отмори за уикенда, в съседна Гърция. Оттам блондинката се показа как тренира йога и това предизвика възхищение в мрежата.

А феновете й я окуражават да продължава в същия дух. Говори се, че Мария Игнатова се развежда с втория си съпруг Ивайло Цветков-Нойзи.

Нещата между двамата съпрузи се разсъхнаха, след като го хванаха да шофира пиян. Ченгетата му отнеха колата и имаше вероятност  да лежи зад решетките.

След този скандал лъсна истината, че Нойзи прекалява с чашката не от сега, а от доста време. Мария Игнатова много пъти го молила да спре да се налива и да се вземе в ръце, но това така и не се случило.

Двамата се взеха на скромна церемония, в село Житен, в края на 2021 година. След това Нойзи се нанесе в тузарската къща на жена си, която й е подарък от нейната майка.

И докато чаровната Игнатова не спираше да работи, за да го издържа, той не подхващал работа и чакал всичко наготово. В един момент на водещата й писнало да го издържа и сега с нетърпение очаквала развода с мъжа, когото преди обожаваше, доверяват нейни приятелки.

Източник: Crimesbg.com

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.