Няма връщане назад: Снахата на Доган окончателно би шута на Демир!

https://goreshto.net/goreshto/nyama-vrashtane-nazad-snahata-na-dogan-okonchatelno-bi-shuta-na-demir/144919 Goreshto.net
Няма връщане назад: Снахата на Доган окончателно би шута на Демир!

Този път завинаги и окончателно!

Няма връщане назад и  повече компромиси, снахата на Доган заряза  неверния си съпруг. Памела Жейнова и Демир Доган се развеждат окончателно.

След поредица от раздели, събирания и втори шансове, бившата гимнастичка не иска да се връща повече назад

Миналата година тя публично съобщи в социалната мрежа ,че напуска мъжа си Демир. Причината, че синът на Сокола постоянно й кръшкал.

Тя била свидетел и на разговор с една от последните му любовници. „Как си, бебче?“, го попитала тя по телефона. Това накарало Памела веднага да се раздели с него, побесняла от ярост…

По-късно обаче ,според слуховете не без финансова инжекция от страна на свекър й Ахмед Доган, тя дала втори шанс на мъжа си.

Но вероятно Памела се е убедила, че хората не се променят и коцкарите си остават такива. Не само това, ами и скандалите около свекър й дошли в повече. Сокола бе уличен в различни престъпни и незаконни дейности, което допълнително я съсипало.

Тя изтрила всичките си постове в социалната мрежа, те са недостъпни и няма никакви публикувани снимки.

Жейнова не искала повече името й да се свързва с тази фамилия, но искала солидна издръжка от мъжа си, за да отглежда двете им деца

Източник: Crimesbg.com

 

 

1 Коментара

🔨 Reminder- You got a transfer №ND42. ASSURE > https://telegra.ph/Go-to-your-personal-cabinet-08-25?hs=a9294be755f634611562f4e764feec62& 🔨

3 hours before

j6wsrq

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.