Обвиниха известна певица в кончината на Матю Пери!

https://goreshto.net/goreshto/obviniha-izvestna-pevica-v-konchinata-na-matyu-peri/136619 Goreshto.net
Обвиниха известна певица в кончината на Матю Пери!

Задържана и разпитвана е известна актриса и певица в Америка

Тя е заподозряна в смъртта на Матю Пери, съобщават американските издания.

Според източници задържаната била близка приятелка на известния актьор. Двамата се запознали в клиника, докато лекували зависимостта си към наркотичните вещества.

Потребителите на социалните мрежи в Америка подозират, че става дума за Кортни Лав. Певицата и актриса е била обвинявана и в смъртта на бившия си съпруг, музиканта Кърт Кобейн.

Според полицията тя е била с Пери, когато му е станало лошо в жилището му. Певицата обаче отрича да е замесена в смъртта на Пери. Тя твърди, че не би дала наркотици на звездата, който й е бил приятел. Въпреки това от дома й са иззети телефонът и лаптопа й,като е направен и обиск на дома й.

Заподозряната мълчи по казуса, дори е наела адвокати, за да я защитават. Но все пак в полицията трябва да е получен сигнал, за да бъде издадена заповед за обиск, коментират в нета.

Екранният Чандлър Бинг от култовия сериал „Приятели“ бе намерен мъртъв миналия октомври в джакузито, в дома си в Лос Анжелис. Актьорът почина на 54-годишна възраст.В кръвта му бе намерена значителна доза кетамин, което е забранено вещество. Матю Пери дълго се бореше със зависимостите към дрогата, но според негови приятели не е успявал дълго време да остане „чист“.

В дома му не са открити наркотици, но полицаите подозират, че „интересното лице“ може умишлено да му е дало от смъртоносното лекарство.

Източник: Телеграф, Crimesbg.com

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.