Ограничиха драстично пътуванията на Капитонова из Европа. Каква е причината?

Твърди, че предвид ситуацията, нещата доста са се усложнили

https://goreshto.net/goreshto/ogranichiha-drastichno-patuvaniyata-na-kapitonova-iz-evropa-kakva-e-prichinata/116224 Goreshto.net
Ограничиха драстично пътуванията на Капитонова из Европа. Каква е причината?

Твърди, че предвид ситуацията, нещата доста са се усложнили

Виктория Капитонова се сблъска с визови проблеми. Заради руското си гражданство и войната в Украйна, на риалити звездата й е орязана възможността да обикаля из Европа. Причината за това е, че покрай войната редица европейски държави отказват да издадат виза за пребиваване на руски граждани

 

Капитонова се жалва, че за пръв път в живота й, откакто се прочу, се чувства ограничена в страстта си към задгранични пътувания. Отбелязва, че шенгенската й виза е изтекла през март и допълва, че преди това е имала 5-годишна. Предвид факта, че сега времената са други, ще й е доста трудно да получи виза с руския си паспорт.

 

На практика тя далеч не е толкоз ограничена, тъй като има право да влиза в страна от Шенген два пъти в месеца, което на практика е повече от достатъчно.

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.