Омагьосан! Юксел Кадриев проговори на гръцки заради нова любов

https://goreshto.net/goreshto/omagyosan-yuksel-kadriev-progovori-na-gracki-zaradi-nova-lyubov/138105 Goreshto.net
Омагьосан! Юксел Кадриев проговори на гръцки заради нова любов

Юксел Кадриев се носи на крилете на любовта

51-годишният новинар не спира да остроумничи в нета. Последното му писание гласи, че „любовта е връзка, основана на признание и дълг“.

Юки, както е известен журналиста бил засичан често-често да прескача до Солун. Дори си похвали, че проговорил на гръцки.Дали Кадриев най-после е срещнал истинската любов или се е събрал със старата си изгора, гъркинята Мария, питат се в мрежата.

Истината е, че в любовта Юксел Кадриев удря на греда. След скандалният развод с бившата му съпруга, оперната прима Бонка Георгиева, той имаше няколко афери.

Телевизионната звезда се влюби всеотдайно в бизнес дамата Диди Янкова. Знойната блондинка въртеше няколко фирми в сферата на красотата и козметичните услуги. Янкова управляваше и елитния център за красота във Варна.

Тя бе със седем години по-голяма от Юксел, но любовта им приключи трагично. Тя почина от рак на дебелото черво, а новинарят бе неутешим и дълго страдаше за изгубената си любов.

След нея не искаше дълго да чуе за жена. Но после срещна Мария и връзката му с нея продължи година и половина.

Те се разделиха заради разстоянието, а Кадриев изпадна в депресия заради края на отношенията им.

Сега обаче новинарят отново изглежда щастлив и мнозина подозират, че пак е подновил връзката си с Мария, понеже често отскача до Солун, където живее тя.

Източник: Хотнюз,Crimesbg.com

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.