Омъжва ли се Валерия Георгиева за Евгени? (Истината от първо лице)

https://goreshto.net/goreshto/omazhva-li-se-valeriya-georgieva-za-evgeni-istinata-ot-parvo-lice/128777 Goreshto.net
Омъжва ли се Валерия Георгиева за Евгени? (Истината от първо лице)

Валерия Георгиева и Евгени Генчев се оказа най-хитрите „годеници“ от любовното шоу „Ергенът“

Въпреки че на екран вече се вихри третия сезон, рошавия пианист и кучкарката продължават да напомнят за себе си.

Двамата продължават да поддържат мита, че са заедно, че се обичат и може би някога, евентуално ще минат под венчило.

Само че извън прожекторните Евгени и неговата избраница Вал дори не са заедно. Тя си живее в нейния роден Плевен, работи като модел и най-вече е насочила цялата си енергия към любимите си кучата и кучкарника си.

Двамата заживяха за кратко в богаташката къща на Евгени в родния му град Пловдив, после отидоха да живеят в столицата, но с днешна дата не живеят заедно, твърдят близки до двамата.

А и богаташката рода не одобрявала избора на Евгени. Самата Валерия нееднократно е подчертавала, че предпочита четирикраките си любимци пред любовта на пианиста.

Мама Светла също „налива масло в огъня“. Ако надникнем в профила й се вижда, че там присъства само сина й Евгени, неговите изяви и прояви, а няма и помен от по-големия й син, който  е женен и има две дъщери, едната от която носи нейното име.

„Да, няма да се омъжвам скоро, малка съм. Иначе харесвам булчинските рокли  и почти всички съм обличала за фотосесиите си“, призна истината Валерия Георгиева.

Източник: Crimesbg.com

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.