Орлин Павлов може само да благодари: Бившата му е като разюздана!(пусна се чистак г@ла-снимки)

https://goreshto.net/goreshto/orlin-pavlov-mozhe-samo-da-blagodari-bivshata-mu-e-kato-razyuzdanapusna-se-chistak-g-at-la-snimki/116313 Goreshto.net
Орлин Павлов може само да благодари: Бившата му е като разюздана!(пусна се чистак г@ла-снимки)

Бившата изгора на Орлин Павлов се държи като разюздана уличница

Певецът  и актьор знаеше каква е жената, пленила преди сърцето му, но я обичаше. 29-годишната Лина Роскин винаги си е била кати изпусната, само че Орлин се надяваше на промяна.

Сега обаче моделката и актриса безцеремонно се пусна чистак гола на морето и се кефи, че е без дрехи. С нея е гаджето й Иван Тишев, който е един от продуцентите на „Гласът на България“.

Цветелина Роскин, както е цялото й име, не само се пусна гола без свян, но не спира да се плези и лигави пред камерите. Както знаем, преди това тя заработваше и в сайтове за възрастни, та голотата й хич не я смущава. Още повече, че пред камера вършеше неща, които никак не бяха за хора със слаби сърца.

Красавицата разби сърцето на Орлин Павлов, но сега той трябва с дълбок поклон да благодари на съдбата. Защото му изпрати сегашната половинка, която му роди чаровната дъщеричка.И е в пъти по-свястна от Роскин.

Чаровникът напълно си заслужи този дар. Защото след Роскин, той преживя още един драматичен удар от танцьорката Яна Димитрова. Тя също го заряза без да й мигне окото, като се хвърли в обятията на бизнесмена Петко Димитров, на когото роди двама сина.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.