Остава ли бременната Ралица Паскалева в „Игрите“?

По всяка вероятност от продукцията ще я разхлаждат с лед и вода в жегите

https://goreshto.net/goreshto/ostava-li-bremennata-ralica-paskaleva-v-igrite/112276 Goreshto.net
Остава ли бременната Ралица Паскалева в „Игрите“?

По всяка вероятност от продукцията ще я разхлаждат с лед и вода в жегите

След двумесечно чудене дали бременната Ралица Паскалева да остане водеща на петия сезон на „Игри на волята“, от Нова тв най-после взеха решение.

 

Ралица Паскалева не само остава, а и ще работи почти до раждането на второто й отроче. По този начин риалитито през новия сезон ще се води не от двама, а от трима души – Димо Алексиев, Ралица Паскалева и детето, което е напът.

 

Междувременно стана ясно, че тази година документи за участие са подали рекорден брой кандидати за слава. Над 8000 души са заявили желанието си за участие. Всички те са минали през тежък кастинг, за да се доберат до още по-тежкото състезание в жегата на родното море. Снимките на новия сезон започнаха преди броени дни.

 

Всеизвестно е обаче, че жегите не са препоръчителни за жени в нейното състояние, тъй като това може да доведе до сериозни проблеми с плода. Предвид факта, че предаването ще се снима чак до септември, това означава, че Ралица ще бъде принудена да изтърпи юлските и августовските жеги.

 

Предполага се, че от продукцията ще я държат на сянка възможно най-дълго време и ще я разхлаждат с лед и вода, за да е сигурно, че всичко с бебето ще е наред.

Междувременно стана ясно, че преобладаващата част от зрителите на „Игри на волята“, са на мнение, че Паскалева трябва да слезе от екран, в сравнение с онези, които се радват, че ще я гледат отново. Раждането се очаква поне месец след края на снимките.

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.