От кухнята на bTV: Спортната журналистка Елена Яръмова изритана от нюзрума заради секс с тв-шеф

Жената на Алекси Сокачев лъже, че напуснала доброволно

https://goreshto.net/goreshto/ot-kuhnyata-na-btv-sportnata-zhurnalistka-elena-yaramova-izritana-ot-nyuzruma-zaradi-seks-s-tv-shef/54844 Goreshto.net
От кухнята на bTV: Спортната журналистка Елена Яръмова изритана от нюзрума заради секс с тв-шеф

Жената на Алекси Сокачев лъже, че напуснала доброволно

Гнусен секскандал се е разгорял в нюзрума на bTV през лятото на 2022 г., издадоха хора от кухнята на националната медия. Въпреки, че е щастливо женена за своя колега Алекси Сокачев и има две деца от брака си, спортната журналистка Елена Яръмова оплела в мрежите си висш медиен шеф, с когото поддържала интимна връзка повече от две години. Когато костюмарът я помолил дискретно да прекратят служебния секс, тя в пристъп на нервна криза заплашила да разкаже на семейството му как двамата са мачкали чаршафите. За да успокои развилнялата се шафрантия, големецът й предложил тлъсто парично обезщетение при условие, че къдрокосата развратница напусне медията. Това всъщност е причината на 10 юли м.г Яръмова изненадващо да обяви, че замразява журналистическата си кариера за да стане домакиня.

 

В потвърждение на пикантния слух, на редакционната ни поща пристигна писмо от друга озлочестена съпруга, чийто мъж е разменял телесни течности с Яръмова. Дамата, чиято анонимност запазваме, ни разказва следното:

 

“Истината е, че ми писна от известни к*рви от телевизията, които ти правят гадости в живота и после ни лук ял, ни мирисали, та писах една вечер на бтв месинджър за тяхната спортна водеща: “Кога ще уволнят Елена Яръмова, защото е долна к*рва, която кат си подпийне и се сваля лесно на който и обърне внимание и макар че известна и семейна, не си пази авторитета”. И след 15 дни вече се разбра че тя уж подала молба за напускане много странно и то без да има друго предложение като работа! Даже уж били предложили работа зад екрана за по-висока заплата ,а тя си тръгна ,а защо ли? Защото много добре знае какво направи с моя мъж и бях и писала в Фейса и Инстаграм, но тя само ме блокираше”.

 

Дали озлочестената ни читателка е съпруга на същия медиен шеф, за който разказваме, или къдравата Елена си е завъдила цял отбор любовници, можем само да гадаем. По-интересно е дали бащата на децата й Алекси Сокачев знае за подвизите на благоверната или тя ловко му замазва очите за похожденията си. Той също е бивш спортен кадър на bTV, а по настоящем е мениджър операции и телевизионно излъчване в УЕФА.

Източник: crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.