Отвратително: Бебо Халваджиян се подигра с Христос навръх Коледа! (Скандални снимки)

https://goreshto.net/goreshto/otvratitelno-bebo-halvadzhiyan-se-podigra-s-hristos-navrah-koleda-skandalni-snimki/124852 Goreshto.net
Отвратително: Бебо Халваджиян се подигра с Христос навръх Коледа! (Скандални снимки)

Бебо Халваджиян падна много ниско, навръх Коледа

Разглезеното синче на продуцента Маги Халваджиян взриви мрежата. Изрусеният Бедрос Халваджиян хвърли в потрес мрежата, защото се подигра с Иисус Христос, навръх най-светлия християнски празник.

"Давай, дребосък! Днес е твоят рожден ден" гласи гнусният му пост, а нета изригна от гаврата, което лекето Бебо сътвори.

„Известният“ Бебо Халваджиян, който е известен единствено, че е син на продуцента Маги Халваджиян, реши да насочи прожекторите към себе си с гавраджийска постъпка.

Освен че цоцка от татковите парички и мама Кремена го глези като малко момче, Бедрос не е показал никакво друго умение в публичното пространство.

„Като си неспособен за друго, с това ли малоумно изказване искаш да блеснеш?“, „Подъл и неблагодарен човек си, неуважаващ държавата и религията“,“ Явно в този дом се пести от образование  и възпитание“, „Трябва да си долна утайка, за да се подиграваш с Рождество Христово“,са само част от гневните коментари на потребителите.

Вместо да се смири, да си „посипе главата с пепел“ или да се извини, синчето на Маги Халваджиян продължи дебилно да се гаври с Исус Христос с мемета. Жалко, че този човек е баща на две деца, които не се знае как възпитава?!

Източник: Пик

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.