Пак изненадаха хейтърите! Благо Джизъса и Ивана Главчева показаха, че са заедно

https://goreshto.net/goreshto/pak-iznenadaha-heytarite-blago-dzhizasa-i-ivana-glavcheva-pokazaha-che-sa-zaedno/142826 Goreshto.net
Пак изненадаха хейтърите! Благо Джизъса и Ивана Главчева показаха, че са заедно

Чудеса се случват, мнозина обаче не предполагаха, че това ще стане с Благо Георгиев

Заклетият женкар сменя жените като носни кърпички, а  и прави деца на килограм. Та изненадата дойде като гръм от ясно небе, че Благо Джизъса и последната му изгора, Ивана Главчева са заедно.

Цяло лято медиите ги разделяха, особено когато щерката на Ванко 1 се пусна от луксозна вила в планината, за да празнува с приятелки рождения си ден. А Благо с мъже от почивката си на морето.

Само че двамата решиха да се пуснат заедно от стадион в Сърбия, където гледаха мача на големия Новак Джокович  за купата Дейвис.

Явно връзката на Благо, известен със слабите си ангели и Ивана Главчева става от сериозна по-сериозна.

Мнозина подозират, че или момичето е хлътнало толкова, че търпи дивотиите на екс футболиста, или Благо най-после се е кротнал и истински обича Ивана. Някои обаче шушукат, че той изпитва страх от приятеля си Ванко 1 и не смее да шавне, а чака Ивана сама да го зареже.

Каква е истината не се знае, но определено с тези снимки Благо Джизъса и Ивана Главчева затвориха устата на хейтърите, които не спират да ги разделят.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.