Пак лъжи!Не й ли омръзна на Валерия от „Ергенът“ да го прави

https://goreshto.net/goreshto/pak-lazhine-y-li-omrazna-na-valeriya-ot-ergenat-da-go-pravi/119767 Goreshto.net
Пак лъжи!Не й ли омръзна на Валерия от „Ергенът“ да го прави

Напъните на Валерия Георгиева от втория сезон на „Ергенът“ да бъде известна край нямат

Брюнетката от Плевен измисли нов начин да е под прожекторите , отново. Този път на фокус постави майката на Евгени Генчен-Светла.

Както стана ясно от формата, в който рошавият пианист я посочи за своя избраница и й даде годежния пръстен, родителката изобщо не я одобряваше.Още в шоуто двете размахаха саби и ябълката на раздора се оказа бъдещото име на нероденото отроче.

Собственичката на приют за бездомни кучета и котки й се озъби и бе категорична, че няма да кръсти дъщеря си, ако роди от пианиста, на нейното име.

После Валерия изгони годеника си Евгени от рождения си ден, като се оправда, че той не обичал да се снима. Да, ама последващите концерти и реклами, в които участва музиканта, опровергават думите й. Спорадичните им прояви на лъскави събития също не могат да заблудят никой, че двамата са заедно и подготвят сватба. В другото време те са разделени и са или с приятели, или Вал се показва сачо със своите любими кучета.

Но за да засили интересът към себе си, хитрата моделка измисли поредната лъжа. Тя сподели в нета, че вече стоплили отношенията със свекървата и тя дори ги гощавала с веган рецепти, когато й ходели на гости.

„Изобщо не сме виждали Валерия в дома на Светла и Генчо.Тя  е серт жена и не говори с добро за кучкарката“, шушукат съседи.

 

 

 

 

 

1 Коментара

НОРА

преди 6 месеца

НЕ НИ ЗАНИМАВАЙТЕ С НЕВМЕНЯЕМАТА ПЛЕВЕНСКА ПСИХОПАТКА

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.