Пак ли „Нурофена“ е виновен? Диона по-неграмотна от първолаче (Фото)

https://goreshto.net/goreshto/pak-li-nurofena-e-vinoven-diona-po-negramotna-ot-parvolache-foto/127995 Goreshto.net
Пак ли „Нурофена“  е виновен? Диона по-неграмотна от първолаче (Фото)

Диона пак стана за смях

Певицата тотално се изложи, като я хванаха да шофира друсана. Тя спретна цял цирк, за да докаже, че не е виновна, дори изнагля в мрежата. Но освен да кара „почерпена“ с наркотични вещества, на фолкаджийката трябва да й се забрани да пише в социалните мрежи, категорични са фейсбукарите. За да не става за резил пред малкото й останали в мрежата, обясниха те.

Певицата тотално се излага с правопис и неграмотност, като дори децата в първи клас се справят по-добре от нея, убедени са запознати.

В желанието си да направи реклама на благотворителния концерт, в който участва, тя не успа правилно да напише мястото, където ще се проведе събитието.

„МладеШки дом Монтана“, написа Диона, а в мрежата я запитаха дали е виждала буквар и изобщо ходила ли е на училище.Бдителни забелязаха, че грешката не о т бързане, нито от клавиатурата, а често се среща на нейната страница в мрежата.

Тези, които биха я защитили заради ромския  й произход или заради родното място, село Койнаре ще кажем, че певицата е студентка по политология. Така, ако успее да се дипломира, без повече арести, крими прояви и изцепки ще си имаме дипломирана висшистка, която не знае как се пише „младежки“.

Или Диона отново ще се оправдае с прекалената употреба на Нурофен, питат в нета.

Източник: Crimesbg.com

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.