Пак ли й изневери? Жената на Тервел Пулев го брани като орлица

https://goreshto.net/goreshto/pak-li-y-izneveri-zhenata-na-tervel-pulev-go-brani-kato-orlica/123487 Goreshto.net
Пак ли й изневери? Жената на Тервел Пулев го брани като орлица

Кубрат и Тервел Пулеви се биха като лъвове и донесоха победа за България от ринга

Двамата боксьори безспорно са таланти и професионалисти. Но мнозина се питат как жената на Тервел Пулев не спира да го подкрепя, въпреки че той официално я накичи с еленови рога.

В интервю Диана Ненова, бивша волейболистка сподели, че винаги ще бъде зад гърба на мъжа си. Тя определи себе си като жена, която не мрънка, не се тръшка и вайка, а гледа да бъде опора на мъжа си и да го подкрепя във всичко.

„Не мога да си представя живота без него. Той е всичко за мен, гледам да не го товаря с излишни неща и каквото мога да се справям сама“, реди в интервю вярната жена.

Двамата с по-малкия брат на Кобрата се запознават още като учиници и  оттогава са все заедно. Диана роди трима сина на мъжа си и му прости….почти всичко.

В нета обаче изригнаха срещу думите й, защото все още помнят публичните изневери на мъжа й. Първата такава се случи във ВИП Брадър, където захласнатия и възбуден Тервел бръкна под хавлията на певицата Лияна.

Вторият случай хвърли дамите в потрес. В мрежата той публично се обясняваше в любов на гаджето си, кълнеше се колко много я обича и дори заговори за раздяла с половинката си.

„Ами тя все ще му прощава, ще стои зад гърба му, а рогата й ще растат и един ден може да не мине през вратата“, смеят се зевзеци.

Източник: Crimesbg.com

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.