Палавата Жени Калканджиева се обзаведе с вила и лодка!(Снаха ли чака-снимки)

https://goreshto.net/goreshto/palavata-zheni-kalkandzhieva-se-obzavede-s-vila-i-lodkasnaha-li-chaka-snimki/135102 Goreshto.net
Палавата Жени Калканджиева се обзаведе с вила и лодка!(Снаха ли чака-снимки)

Жени Калканджиева се обзаведе с вила  и лодка

Шестата по хубост в света се похвали в „На кафе“, че си е купила вила на язовир Искър  и с лодка. С нея плувала до любимите й кътчета за разходка- Райския залив и резервата.

„Там е много красиво и спокойно. Няма този шум  и пукотевица, като  по нашето Черноморие. Не си падам вече по толкова много шум и по купоните. Предпочитам със семейството си да отмарям край водите на язовира и да садя цветя във вилата си“, шокира Калканджиева.

А панелистите на Гала веднага я попитаха къде остана купонджийката Жени и дали все пак ще идва в столицата.На което шефката на модна агенция „Визаж“ отговори, че ще прескача през уикендите в Кранево, за да прави лагер на моделки.

Около красивата и интелигентна бивша Мис България винаги е било шумно, динамично, а и скандалите не липсваха. А сега изненадващо собственичката на една от най-големите модни агенции у нас се е кротнала  и отдала на градинарство.

Затова зрителите на „На кафе“ заподозряха, че Жени Калканджиева е оставила софийското си жилище на единствения си син Жорко. Миналата година той завърши училище и майка му се похвали, че има гадже.

Модната икона пусна снимка на двамата, под която написа „Моят син има страхотен вкус“. Е, това признание от красивата свекърва направо си е за завиждане.

Източник: Марица, Crimesbg.com

 

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.