Палавница: Гаджето на Динко Вълев го размаза от целувки в клуба на Коцето! (виж огнените сцени – МНОГО СНИМКИ)

https://goreshto.net/goreshto/palavnica-gadzheto-na-dinko-valev-go-razmaza-ot-celuvki-v-kluba-na-koceto-vizh-ognenite-sceni-mnogo-snimki/47069 Goreshto.net
Палавница: Гаджето на Динко Вълев го размаза от целувки в клуба на Коцето! (виж огнените сцени – МНОГО СНИМКИ)

Динко Вълев забърса огнена брюнетка, която не го оставя и за минута!
След излизането си от Биг Брадър 2017 Динко Вълев и Коцето си станаха първи дружки, барабар с устатия Фънки. Фънкаря дори вече на няколко пъти се накваси порядъчно в чалга дискотеката на Константин – за ужас на всички рокаджии.

Сензацията тук обаче не е Димитър Ковачев, а ловецът на бежанци от Ямбол. Който уж криеше самоличността на новото си гадже. Е, това касае само миналото, тъй като скоро няма да има човек, който да не е видял лицето на Петя.

Динко спомена, че приятелката му се казва така, на излизане от формата. Ако това на снимките е Петя, то определено можем да го поздравим – огнена и гореща мацка си е хванал.

Както виждаме, Динко Вълев купонясва яко в клуба на Коцето. А младата хубавица, която не се отделя и за миг от него, едва не го изяде. Не със скандали, разбира се, а с целувки.

Лицето, вратът и ушите на Супер Ганьо са буквално омазани от ярко червеното червило на въпросната дама. Тя е облечена в разпалващо въображението коледно облекло и е нахлупила червена шапчица на главата си.

Дали по някое време е останала само по шапчица, това можем просто да гадаем. Ако съдим по начина, по който се натискат и гледат с Динко обаче, предположенията ни са гарантирани.

Колкото до Коцето – ами и той мирен не стои, милият. Блондинката, с която го виждаме да се прегръща, определено не е Надето. А Константин е уловен в мига, в който тъкмо понечва да целуне хубавицата.

“Тези хора не се спират. Откакто е свършил Брадъра, Динко и Коцето са нон-стоп заедно и не изтрезняват. А около тях жени бол, така че ако това е приятелката на Динко, по-добре да не го изпуска. Че може да е див и шантав, но мераклийки за вниманието и парите му бол”, коментират запознати.

Динко Вълев

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.