Пълен обрат: Ето защо Сузанита „посочила вратата“ на Марк!

https://goreshto.net/goreshto/palen-obrat-eto-zashto-suzanita-posochila-vratata-na-mark/111344 Goreshto.net
Пълен обрат: Ето защо Сузанита „посочила вратата“ на Марк!

Сузи Мурад се раздели с бащата на сина си Марк Савов малко след раждането му

Всеки очакваше първи от връзката да си тръгне щерката на Орхан Мурад-Сузанита. Животът й изпълнен с изцепки, мъже, дрога и лечение в клиники говореше точно за това. Оказа се, че тежката й съдба дължи на баща си, който безотговорно се отдавал на плътски ласки пред нея и болната й, тогава, майка.

Същото се случило и с мъжа й, копиехвърчага Марк Славов.

Майка й Шенай Кузева реши да проговори и да разкрие истината за отношенията между щерка й Сузанита и таткото на внука й Матиас. Бившата жена на баладичният изпълнител Орхан Мурад сподели, че Сузи отказала да търпи това, което тя понасяла в продължение на много години и заради което се разболяла тежко.

„Сузи бе отвратена от пиянските изцепки, безкрайните изневери и просташко поведение на Марк. И реши да му „посочи вратата“, вместо да го търпи, както аз безропотно търпях същото от баща й.Тя му показа вратата, защото отказа да чака той да се промени. Нещо, което няма да се случи. И както аз се надявах баща й да се промени. Нещо, което не се случи,  а само разбих здравето си“, сподели майката на Сузанита.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.