Пълен релакс на Тасос, и е доста по-евтино от нашето Черноморието ЦЕНИ

Много българи неслучайно избират гръцкия остров за лятната си ваканция

https://goreshto.net/goreshto/palen-relaks-na-tasos-i-e-dosta-po-evtino-ot-nasheto-chernomorieto-ceni/113814 Goreshto.net
Пълен релакс на Тасос, и е доста по-евтино от нашето Черноморието ЦЕНИ

Много българи неслучайно избират гръцкия остров за лятната си ваканция

Лятото е в разгара си, и сезонът на Черноморието в България вече е в пика си, но хотелите и заведенията все още не са напълно заети. Причините за това са многобройни и сложни.

Изглежда, че не малко от българските туристи предпочитат съседните дестинации в Турция и Гърция за своите летни почивки. Не се страхуват от замърсеността на морето в Черноморието. Напротив, всички знаят, че водата там е чиста, а причината за избор на другите дестинации, предлагани от нашите съседи е по-качествените услуги. Съседите са по-вежливи, плажовете им са по-чисти и по-евтини, и туристите не са постоянно "драни" за всяко нещо, което правят. Това прави почивката им по-приятна и наистина релаксираща.

Например, остров Тасос е една от най-предпочитаните дестинации от българите в Гърция. Много хора не желаят да разглеждат други варианти, след като веднъж са опитали атмосферата му, вкусили от благата му и усетили гостоприемството на местните жители.

Няколко български семейства прекарват своята почивка там отново и отново. Те наемат къща, разположена на 100 метра от плажа, оборудвана с всичко необходимо за приятно прекарване - нови уреди, двор за игри на децата и всичко необходимо за комфортен престой.

Намирането на такова жилище на плажа е прекрасно начало на почивката. И цената за нощувка от само 65 евро за семейство с дете, е много приемлива. Подобни предложения може да се намерят и в България, но обикновено условията и удобствата не са на нивото на тази на Тасос.

Плажът Platana в близост също изпъква с чистотата си и отсъствието на боклуци, които често се срещат на българското Черноморие. За поддръжката му хората спазват правилата и глобите са солени.

Друг приятен фактор за туристите е, че шезлонгите и чадърите на плажа са безплатни и няма изискване за консумация, както често се случва на други гръцки курорти.

Туристите също споделят и, че цените са доста достъпни – за около 180 евро, 15-16 човека хапват и пийват обилно.

Източник: blitz.bg

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.