Пълна метаморфоза претърпя Лео Бианки (Парещи признания)

https://goreshto.net/goreshto/palna-metamorfoza-pretarpya-leo-bianki-pareshti-priznaniya/126679 Goreshto.net
Пълна метаморфоза претърпя Лео Бианки (Парещи признания)

Лео Бианки е на седмото небе от щастие

Готвачът, който е роден и израснал на Ботуша, е повече от успешен и щастлив в България. Днес той се похвали с новия си палат, в който се нанесе със семейството си.

Лео с гордост показа новия си мезонет, решен в интериорен дизайн и с много картини по стените.

„ С гранде аморе Лучия осъществихме мечтата си за свой дом. Една от големите ни планове за тази година. Къща, мила къща! Сега ще се радваме и ще се наслаждаваме на уюта на новия си дом“, скача от радост ВИП готвача.

След като бе един от участниците в Къщата на Големия брат, написа книга за живата си и вече е собственик на пицария, той продължава да е на гребена на вълната. Канен е за участие в много телевизионни формати, както и на кулинарни събития.

Но Лео напълно се е простил с този, който е бил в миналото.

„Преди всяка вечер бях с различно момиче в кревата. Взимах и наркотици. Баща ми пък взимаше кокаин“, връща назад лентата италианеца. Сега това тъмно минало е зад гърба му. В мечтания дом има само една стопанка и двете им момчета-близнаци.

Пътят му до върха  обаче е белязан с много трудности. Стартира бизнеса си с мутри, яде само макарони със сирене  и захар, за да пести, мисли, че е болен от рак на стомаха. Но днес всичко е само лош спомен, а Лео Бианки си е взел урока.

Източник: Crimesbg.com

 

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.