Пълни подробности за състоянието на Мира Добрева

https://goreshto.net/goreshto/palni-podrobnosti-za-sastoyanieto-na-mira-dobreva/116620 Goreshto.net
Пълни подробности за състоянието на Мира Добрева

Дългогодишното лице на БНТ Мира Добрева  е все още в „Пирогов“

Водещата е в медикаментозна кома, за което съобщи нейната дъщеря Лора в социалната мрежа.

Специалистите обясняват, че това състояние медикаментозна кома или принудителна кома е планирано и не винаги предвещава смърт.

То е изкуствено създадено и лекарите го постигат с помощта на специални медикаменти.Изкуствената кома е сериозно и се прави само в много екстремни състояние. Такива са тежки катастрофи или при различни опасни ситуации.

Медикаментозната кома се извършва с цел мозъкът сам да се възстанови от пораженията, които на по-късен етап може да се окажат необратими.

По думите на дъщеря й Лори, Мира добрева изпада в това състояние след тежка житейска ситуация. Много от феновете й предполагат, че вероятната причина това да се случи може да са влошените й отношения със съпруга й Жоро Торнев. С него водещата живее разделено, но те все пак се събраха за първия учебен ден на общото им дете.

Според информация от болничното заведение журналистката е претърпяла коремна операция. Но самата тя е споделяла, че се е пазила от коронавирусната зараза, като хапвала „чесън на корем“.

Десетки колеги, фенове и приятели на Мира Добрева стискат палци и се надяват да се възстанови бързо.

„Лори, Мира, какво чудо дойде?Дано Бог помага, изпращам ви цялата си обич, кураж и вяра. Нашият родопски дух е несломим!“, подкрепи я и д-р Неделя Щонова.

 

1 Коментара

Kiss

10 months before

Мира...Скоро да се възстановите,мила...БОГ да Ви помага....

Коментирай

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.