Папи Ханс отсвири Бг радио!Скочи бесен на Любо Киров

https://goreshto.net/goreshto/papi-hans-otsviri-bg-radioskochi-besen-na-lyubo-kirov/111085 Goreshto.net
Папи Ханс отсвири Бг радио!Скочи бесен на Любо Киров

Вечно нахиленият Папи Ханс показа другото си лице

Това пеещият поет певецът Константин Трендафилов избра да стори на наградите на Бг радио. Те се проведоха преди дни в Пловдив. Организаторите обявиха, че Папи Ханс ще изпълни своя, авторска песен.

Именно тогава избухна този грозен скандал, който организаторите на събитието се опитаха да прикрият. Само че той ескалира и нямаше как да се потули.

А Папи Ханс не изпълни един от хитовете си, както бе обявено предварително. И не само това, ами той изведнъж стана рязко и с каменно лице, без да погледне наоколо, напусна залата. За изумление на всички присъстващи на събитието.

А бясното му напускане се случи в мига, в който обявиха, че албума на годината отива при Любо Киров. Разбра се, че организаторите на събитието преди това обещали статуетката на Папи Ханс. Но след разбор и съгласуване те решили баладичния изпълнител да  получи наградата. Все пак Папи Ханс е по-скоро халтураджия, докато Любо Киров е много по-успешен  и реализиран. И би бил много по-полезен за българското радио, отколкото песните на Константин Трендафилов.

Скандалът е огромен и изчезването на Папи Ханс от наградите направи страшно лошо впечатление у присъстващите. Той вероятно никога повече няма да се весне в Бг радио, подозират от публиката.

 

 

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.