Параскева Джукелова остана изненадана от множеството туристи на Рилските езера

Твърди, че горе „гъстотата на население“ била като при неделна разходка по „Витошка“

https://goreshto.net/goreshto/paraskeva-dzhukelova-ostana-iznenadana-ot-mnozhestvoto-turisti-na-rilskite-ezera/117540 Goreshto.net
Параскева Джукелова остана изненадана от множеството туристи на Рилските езера

Твърди, че горе „гъстотата на население“ била като при неделна разходка по „Витошка“

Актрисата Параскева Джукелова видя за пръв път в живота си Рилските езера на живо. Актрисата изкачи планината в компанията на колежката си Ева Тепавичарова и на още една нейна приятелка. Дамите определено останаха изненадани от множеството туристи, които срещнали там.

 

Ето какво написа по този повод актрисата в профила си в социалната мрежа:

„В търсене на красота, простор и чистота! Прелестно и незабравимо! Не бях ходила (на тази вече преклонна възраст). Оказва се, че не само аз! Ставане в 7, пътуване 1 час и 30 минути до лифта. Там открихме, че идеята ни да видим езерата в почивен ден, не е никак оригинална! Стотици българи, а и чужденци имаха същото намерение. Повисяхме на две опашки около час и половина. За същото време, ако бяхме опитни планинари, можеше да се качим и пеш до началната точка на туристическата обиколка на езерата. Но не сме!“.

 

Джукелова не пропуска да отбележи и факта, че горе „гъстотата на население“ била като при неделна разходка по „Витошка“, с тази разлика, че в планината винаги можеш да намериш своето усамотение. Освен това там всички са равни – можеш да ходиш (на места - катериш), или просто не стигаш до целта.

 

 

Изненадващото е, че всички полагали усилия да не оставят боклуци след себе си. На връщане също се сблъскали с километричната опашка на лифта, но успокоителното било, че ги уверили, че лифтът ще работи, докато не слязат всички, без значение от часа.

 

И дума не обелва за величествената красота, защото е убедена, че нея всеки си я преживява сам и разбира се добави снимка от разходката им в Рила.

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.