Партия БНО стартира с интересен предизборен клип. Ядохте, пихте, веселихте се, дойде момента да платите сметката (Видео)

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ

https://goreshto.net/goreshto/partiya-bno-startira-s-interesen-predizboren-klip-yadohte-pihte-veselihte-se-doyde-momenta-da-platite-smetkata-video/53621 Goreshto.net
Партия БНО стартира с интересен предизборен клип. Ядохте, пихте, веселихте се, дойде момента да платите сметката (Видео)

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ

ПЛАТЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

Партия Българско Национално Обединение отново провокира българският избирател със клип, който те кара да се замислиш. Една от основните послания на партия БНО с председател Георги Георгиев – Готи е, че за да се накаже политическият елит е нужно да се обединим и да направим наказателен вот само така може “да им объркаме сметките“. Преди няколко избора партията достигна почти до 100 000 гласа.

Няма нищо невъзможно и сега, стига да се обединят сили и хората да повярват и да се обединя.  Независимо, както и преди ги нямаше в социологическите проучвания успяха да изненадат всички.

Във Видеото се включват част от кандидатите, който всички са водачи, защото има само по един кандидат водач, сред тях са, Петър Евтимов, Борислав Кьосев, адв. Венко Балтаджиев, адв. Нина Ламбова, Стоян Тодоров и самият председател Георги Георгиев – Готи

Видеото гласи:

Какво би станало ако тези, които “не подкрепят никого“ гласуват за БНО.
Ами онези над 60 процента, които няма за кого да гласуват.
НЕКА ГИ ИЗНЕНАДАМЕ!!! 

Стига сме чакали неволята, време е да запретнем ръкави и да поемем нещата във свои ръце.

От нас зависи да им объркаме сметките и да оставим на децата ни 21 век, непохитен от античовешки планове.

Ядохте, пихте, веселихте се, дойде момента да платите сметката.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.