Първата любов на Лили Иванова й прости! Събраха се

https://goreshto.net/goreshto/parvata-lyubov-na-lili-ivanova-y-prosti-sabraha-se/122499 Goreshto.net
Първата любов на Лили Иванова й прости! Събраха се

Лили Иванова се е  простила с първата си любов

За това се похвали композиторът Здравко Радоев. Двамата бяха десетилетия в тиха война, но се събрали и си простили на 85-ия рожден ден на маестрото.

Любовната история на двамата е емблематична. Двамата стават любовници, докато Лили Иванова е била омъжена за първия си съпруг, пернишкия доктор Георги Павлов. А известния композитор бил женен за Богдана Карадочева.

Отношенията им стават заплетени, когато Здравко случайно започва да работи с младата звезда и попада в плен на чара и таланта й.Чувствата му към нея го кара да отмени турнетата си с Леа Иванова и да предпочете Лили, като се развежда и с Богдана Карадочева.

„Постепенно се сближихме, а аз имах респект, защото бе още омъжена. Но тя забременя от нашата връзка и получи кръвоизлив в  хотела, по време на турне в Петрич.

После се оказа извънматочна бременност. Първата такава беше от съпруга й, доктора“, връща назад лентата композитора.

След това заживяват заедно 3-4 години, но изненадващо Лили решава да се омъжи за приятеля му Иван Пеев.Той съжалява, че не го е направил, но тогава за него били важни кариерата и музиката. След което отношенията им се вледеняват.

Доскоро Радоев винеше естрадната прима, че никога не му е благодарила, че я „изстрелял на върха“.

Източник: Ретро

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.