Първородната щерка на Лена Бориславова се появила прибързано на бял свят

Домакинската работа й е чужда

https://goreshto.net/goreshto/parvorodnata-shterka-na-lena-borislavova-se-poyavila-pribarzano-na-byal-svyat/116974 Goreshto.net
Първородната щерка на Лена Бориславова се появила прибързано на бял свят

Домакинската работа й е чужда

Първородната дъщеря на Лена Бориславова и Мирослав Иванов – Деа, ще бъде отглеждана с помощта на икономка, която ще готви и чисти в дома им.

 

Именно дамата, както и Мирослав Иванов ще се грижат за бебето и дома, докато Лена Бориславова се възстанови от раждането.

Още през лятото тя разказа, че домакинските задължения са й слабост и като задачи за вършене и като успеваемост. Освен това допълни, че майка й нито веднъж през годините не й е казала, че трябва да умее да сготви на мъжа си или пък да измие чиниите, защото това е задачата на една домакиня.

 

Първородната им дъщеря Деа проплака във вторник и носи първата буква от името на свекървата на Лена – Димка. Тя била твърдо против връзката на сина й с нея, след като двойката веднъж вече обявила, че организира сватба, но я отложили заради коронавируса. Скандалите с парапета и Кирил Петков, както и фалшивият годежен пръстен за замазване на скандала, помогнали за допълнителното влошаване на отношенията между снаха и свекърва.

 

Димка обаче се разтопила от щастие, когато снаха й обявила, че малката им дъщеря ще носи нейното име. Истината е, че младата юристка родила преди термина – бебето трябвало да се появи около 25 септември, но избързало и се наложило Лена да влезе по спешност в болница. За сметка на това бременността й бе повече от спокойна и единственият страничен ефект от нея бе наддаването на килограми.

Източник: Уикенд

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.