Павел Владимиров е подготвил неприятна изненада за агресивните шофьори на пътя

Лицето на „100% будни“ по БНТ е възмутен от колеги журналисти

https://goreshto.net/goreshto/pavel-vladimirov-e-podgotvil-nepriyatna-iznenada-za-agresivnite-shofyori-na-patya/110169 Goreshto.net
Павел Владимиров е подготвил неприятна изненада за агресивните шофьори на пътя

Лицето на „100% будни“ по БНТ е възмутен от колеги журналисти

Павел Владимиров е категоричен, че всеки сприхав шофьор трябва да има едно наум, преди да тръгне да агресира срещу него.

 

Той не само владее киокушин и вдига 110 кг. от лежанка, а и носи лютив спрей. Нервен столичанин си изпуснал нервите срещу него на светофар.

 

Макар Павел да бързал за работен ангажимент, спазвал правилата за движение и карал бавно, а и обстановката не му позволявала да ускори. В един момент някакъв с „Мерцедес“ дал нервно газ и го изпреварил. Павел се изнервил и също задминал нахалника, което обаче го изнервило още повече. На следващия светофар онзи го настигнал и слязъл с бойна походка към него и започнал да му крещи, без изобщо да забележи, че Павел бил отворил леко прозореца и държал лютивия спрей в ръката си. Бил в готовност да го пръсне, ако онзи агресира. Все пак в крайна сметка успял да запази спокойствие.  

 

В този ред на мисли, Павел припомня за трагедията, при която съсед застреля психолога Павел Владимиров – Нав. Следи изкъсо и историята с убиеца на Милен Цветков. Разбира се не е равнодушен и към трагедията, при която джипът на Георги Семерджиев отнесе две момичета.

 

Владимиров бурно се възмущава от агресията и усещането за безнаказаност. Тези дни той изрази възмущението си от колеги журналисти в профила си във Фейсбук. Този път го провокирали с опита си да привлекат зрителски интерес чрез нечия трагедия.

 

„Докога, бе жалки смешници, недостойни да се наречете журналисти, редактори и продуценти, ще продължавате да се самоизтъквате с думи като „само“ и „ексклузивно“ по еди коя си телевизия, когато става дума за потресаваща човешка трагедия?! Приключете с този абсурден лешояден тренд веднъж завинаги!“

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.