Певецът кифла Живко Добрев заряза дубайския шейф, за да се отдаде на наш депутат

Очевидно компенсира музикалната си пасивност на други места

https://goreshto.net/goreshto/pevecat-kifla-zhivko-dobrev-zaryaza-dubayskiya-sheyf-za-da-se-otdade-na-nash-deputat/123161 Goreshto.net
Певецът кифла Живко Добрев заряза дубайския шейф, за да се отдаде на наш депутат

Очевидно компенсира музикалната си пасивност на други места

Изпълнителят от лекия жанр Живко Добрев несъмнено е по-популярен със сексуалните си подвизи, отколкото с музикалната си кариера. Прави впечатление, че напоследък може да бъде забелязан на родна земя все по-често. Оказва се, че причината за това е новата му любов – депутат от родния парламент.

 

Двойката са заедно от няколко месеца, но певецът хлътнал до уши и даже зарязал дубайския шейх, с когото бяха заедно дълги години. Освен това арабинът одъртял и вече не бил толкоз привлекателен, а и там отдавна нямало любов. Живко бил с него единствено заради солидната месечна издръжка, с която покривал разходите по луксозния си живот в столицата на Великобритания.

Той дори не пропускаше да се фръцка като истинска кифла по социалните мрежи с луксозните си придобивки. Мълвата носи, че с родния политик се запознали в социалните мрежи покрай сексуалната си ориентация. Това, което се знае за него е, че е бизнесмен от една от десните партии, но далеч не е от най-активните в пленарна зала. За сметка на това пък е доста активен в леглото за радост на Живко.

 

Неговият портфейл също бил доста активен в покриването на разходите по модните прищевки на чалгаджията, който от години няма нито един хит или пък участие. Завистниците шушукат, че компенсира музикалната си пасивност на други места, предимно застлани с чаршафи.

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.