Пиърс Броснан попиля хейтърите заради жена си

https://goreshto.net/goreshto/piars-brosnan-popilya-heytarite-zaradi-zhena-si/115697 Goreshto.net
Пиърс Броснан попиля хейтърите заради жена си

Любовта съществува

И то в меката на развр@та и на изневерите-Холивуд.

Това доказва сексапилният актьор Пиърс Броснан е неговата съпруга Кийли Шей Смит.

Неотдавна един от най-емблематичният агент 007 Джеймс Бонд стана на 70. Хейтърите не спират да го подиграват, че все още е с надхвърлилата 100 кила негова половинка. Синеокият чаровник обаче не е само женен за нея, но по всичко личи, че я боготвори.

По думите му не са проблем „пълните жени, а празните“. С което запуши устата на всички, които цинично го подиграват, че все още е в брачно съжителство с пълната си съпруга.И се чудят, че един от мачовците на Холивуд е с жена, която изобщо не се притеснява как изглежда на външен вид.

И не могат или не искат да отчетат значимото, че самия Пиърс Броснан е от верните и почтени мъже, които умеят да обичат независимо от фигурата на жената.

Първата съпруга на Пиърс Броснан бе австралийската актриса Касандра Харис. Тя почина от рак малко след като му роди син. След дълъг период на траур холивудската звезда срещна журналистката Кийли Шей Смит. По това време тя бе с тяло на манекенка, но отказа да мине под венчило с актьора, защото искаше обич, а не задължение. След като му роди две деца те узакониха връзката си. Според клюката екранния Джеймс Бонд бил лудо влюбен в жена си и дори я наричал галено „моята прасковка“.

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.