Пластична операция прикова Алла Пугачова на легло!(Положението е сериозно)

https://goreshto.net/goreshto/plastichna-operaciya-prikova-alla-pugachova-na-leglopolozhenieto-e-seriozno/115743 Goreshto.net
Пластична операция прикова Алла Пугачова на легло!(Положението е сериозно)

Красотата иска жертви, гласи популярна поговорка

Това с пълна сила важи за руската естрадна легенда Алла Пугачова. След поредната пластична операция певицата е на легло и в много тежко здравословно състояние.

Примата е пристигнала в латвийския курорт Ярмала, а поводът бил откриване на музикален фестивал. Неин организатор е  друга музикална звезда и приятелка на Пугачова- Лайма Вайкуле.

Само че изпълнителката на „Милион червени рози“ не се явила на откриването на музикалния форум и хвърлила всички присъстващи, както и роднините си, в паника.

Според близки до звездата Алла Пугачова е понесла полета от Израел, където живее в последно време, до Латвия много зле.

След като разбрал състоянието на съпругата си, младия й мъж, актьора Максим Галкин, веднага пристигнал в Латвия, за да бъде до нея.

Той бил забелязан да излиза от дома на Лайма Вайкуле, вероятно за да съобщи какво е състоянието на жена му. Мъжът бил видимо силно притеснен.

Трите деца на Пугачова също били силно притеснени за състоянието на майка си.Преди да изпадне в това тежко положение, певицата се похвали с нови пластични операции. Те видимо „отнели“ десетина години от фейса й. Но, според горещите клюки, Алла Пугачова е получила сериозна инфекция след хирургическите интервенции.

Източник: Лупа.бг

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.