Плеймейтката Нора Недкова на 30: Обичам адреналинът да е на макс и правя всичко, за да съм щастлива

Обмисля да започне собствен бизнес

https://goreshto.net/goreshto/pleymeytkata-nora-nedkova-na-30-obicham-adrenalinat-da-e-na-maks-i-pravya-vsichko-za-da-sam-shtastliva/118135 Goreshto.net
Плеймейтката Нора Недкова на 30: Обичам адреналинът да е на макс и правя всичко, за да съм щастлива

Обмисля да започне собствен бизнес

Наскоро емблематичната плеймейтка Нора Недкова отбеляза поредния си рожден ден с шумно парни в столичния хотел „Маринела“, което бе уважено от най-близките й приятели. Блондинката доказа за пореден път, че си пада по лъскавите неща от живота, но не крие, че мечтае да живее извън България, защото все по-трудно издържа на вечната българска злоба и завист.

 

Родена е във Варна, но се мести да живее в София на 18 години. Нейната стихия са екзотичните пътешествия по света, от които научава нови и интересни неща за хората.

За себе си казва, че е доста суеверен човек и затова не би искала да споделя какво си е пожелала на юбилея й.

 

Има пълната подкрепа на мъжа, който е до нея – пътуват и си помагат взаимно. За пореден път се убеждава, че именно пътуванията са нещото, което я прави щастлива и я обогатяват. Обмисля да започне собствен бизнес, но не се вижда като човек стоящ в офис от 8 до 17 ч., защото е твърде свободолюбива. Обича адреналинът да е на макс и прави всичко възможно да се чувства щастлива. Категорична е, че животът е кратък и трябва да се живее пълноценно. Няма особено отношение към подаръците, защото за нея никога не са били на първо място.

 

 

Макар да вярва в любовта споделя, че в днешно време е много трудно да повярваш в хората, особено в ценностната им система, която е тотално променена. Всички бягат от проблемните ситуации, вместо да се опитат да намерят решение. Смята, че човек има предопределени партньори, които рано или късно среща и които трябва да бъдат част от житейския му път за добро или зло. Вярва, че съдбата на всеки е предопределена и един ден ще получи това, което й се полага.

 

Откровено споделя, че се страхува от старостта, но за огромно съжаление още не са измислили чудото, което може да запази човек млад, красив и енергичен за цял живот. След 10 години вижда себе си като семейна жена и щастлива съпруга.

Не спира да мечтае, защото е убедена, че ако човек няма мечти и надежди, няма какво да го крепи.

Източник: Уикенд

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.