Пловдив е спасението: Чакръкчията Паско Райчев премахва болката и вдига обездвижени на крака! (златни му са ръцете - снимки)

https://goreshto.net/goreshto/plovdiv-e-spasenieto-chakrakchiyata-pasko-raychev-premahva-bolkata-i-vdiga-obezdvizheni-na-kraka-zlatni-mu-sa-racete-snimki/50190 Goreshto.net
Пловдив е спасението: Чакръкчията Паско Райчев премахва болката и вдига обездвижени на крака! (златни му са ръцете - снимки)

Паско Райчев е трето поколение чакръкчия, а хората са убедени, че има златни ръце!

Той е на 68 години и е трето поколение чакръкчия. Казва се Паско Райчев, но приятелите и много от пациентите го наричат просто бай Пас. От Хасково е родом, но дълги години вече живее и работи в Пловдив. В града под тепетата се намира кабинета му, посещаван ежедневно от десетки хора. Мястото е лесно за откриване, защото е в централната част на града. Разположено е в къща на тиха уличка между клиника "Тримонциум" и Пловдивския университет. Дарбата си да лекува, Паско Райчев научава от баща си - Тодор Райчев. Последният е обявен за чакръкчия номер едно в цялата страна навремето като е помогнал на самия Тодор Живков. Първият в държавата гостувал в местността "Кенана" край Хасково и за зла беда взел, че си изкълчил крака. Кого да извикат за помощ - разбира се, бай Тодор Райчев. Само като хванал крака на Живков, бай Тодор за секунди наместил болното място и го оправил. А Тато не можел да си затвори устата от изненадата. И само повтарял "Браво бе, адаш! Браво!". Разбира се, отблагодарил се подобаващо за добрината. Днес синът на Тодор Райчев - Паско Райчев прави чудеса за болните. От всички проблеми на опорно-двигателния апарат той признава, че не може да направи само едно - да оправи счупено. Всичко друго за него не представлява усилие. Пациентите му си тръгват повече от доволни и дори плачат от щастие, след като седмици и месеци наред не са могли да се движат нормално. Някои от тях са виели от болки. Дискова херния, плексит, изкълчване, сецване, захапване в кръста, изкривен врат, дископатия и всички други заболявания на опорно-двигателната система за бай Пас са като детска игра. При него постоянно има хора и телефонът не спира да звъни. "Само като пипна мястото и вече знам какво му е на човека. Най-важното е да можеш да разбереш състоянието му и какъв е проблемът. За да го лекуваш правилно и да помогнеш. Не приемам методите на така наречените ми "колеги чакръкчии", които опъват хората с въжета, за да им намествали ставите. Това е абсурдно", обяснява Паско Райчев.

А точният адрес на кабинета му е ул. "Цанко Дюстабанов" №3. Телефон за връзка 0888/204413

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.