По „приятелски“: Джия заби ножа до кокала в гърба на Валерия!

https://goreshto.net/goreshto/po-priyatelski-dzhiya-zabi-nozha-do-kokala-v-garba-na-valeriya/111825 Goreshto.net
По „приятелски“: Джия заби ножа до кокала в гърба на Валерия!

Чалгарката Джия се пише приятелка на Валерия, ама май не е

Тя се е сдушила с моделката и Евгени Генчев и се изживява нещо като техен говорител. И дори се похвали, че се е качила на сцената, заедно с Евгени, на концерта му във Варна.

„Не, Валерия не ме ревнува! Тя дори не го правеше и в шоуто, въпреки че тогава се борихме всички за вниманието на пианиста. Та ние сме приятелки“, заяви Джия. И е доволна, че с участието й в любовното риалити кариерата буквално тръгнала нагоре.

Само че тя издаде нещо много лично между Евгени и Валерия, като мнозина се запитаха наистина ли двете са толкова близки приятелки?!

„Да, Валерия и Евгени се виждат отвреме-навреме. Но нито тя, нито той живеят заедно. И никой от двамата няма никакво намерение да се жени или да вдига сватба. Все още изпитват чувства един към друг, но не са склонни към по-сериозна крачка“, заяви Джия пред медиите. Едва ли Валерия би била доволна да излага нейната приятелка какво се случва между нея и Евгени Генчев.

Дали наистина Джия не се усеща, че поставя двамата в неловко положение, дивят се в мрежата. Независимо от решението им, тя ги представя като незаинтересовани гаджета, на които на акъла им не идва за по-сериозна крачка в отношенията им.

 

 

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.