Почитателите на Натали Трифонова ще я гледат в нов ден в ефира на bTV

Натали Трифонова вече заема неделния следобеден ефир

https://goreshto.net/goreshto/pochitatelite-na-natali-trifonova-shte-ya-gledat-v-nov-den-v-efira-na-btv/112589 Goreshto.net
Почитателите на Натали Трифонова ще я гледат в нов ден в ефира на bTV

Натали Трифонова вече заема неделния следобеден ефир

Предаването "Култ", на което водеща е Натали Трифонова ще се премести от съботния обеден ефир в неделния следобеден часови пояс.

 

Би Ти Ви взе решение не само да премести предаването на блондинката в нов ден, но и да го излъчва в различно време – от 15:30 до 16:30 часа.

Колежките й от предаването "Търси се" – Меги Нели, ще продължат да се излъчват в събота в същото време, но с повторения. Така и не става ясна причината за тази рокада. До момента телевизията не е предоставила каквато и да било информация по тази тема.

 

Изглежда, че от програмата е било свалено и предаването на Радост Драганова "Животът по действителен случай", чиято водеща бе Алекс Сърчаджиева. Това вероятно се дължи на излизането на екипа в лятна ваканция, а предаването ще се върне отново на екрана през есента.

Източник: Уикенд

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.