Поли Гергушева замина на закъснял меден месец със съпруга си

Новинарката се омъжи през август, но едва сега намери време за екзотична почивка

https://goreshto.net/goreshto/poli-gergusheva-zamina-na-zakasnyal-meden-mesec-sas-sapruga-si/125166 Goreshto.net
Поли Гергушева замина на закъснял меден месец със съпруга си

Новинарката се омъжи през август, но едва сега намери време за екзотична почивка

Макар Полина Гергушева да сключи брак с любимия си Борис през лятото, едва сега намери време да отиде на меден месец. Двамата със съпруга й са отпътували за Коста Рика, където са останали впечатлени от екзотичната природа и гостоприемството на местното население. Съпрузите обичат да пътуват по света, но докато синът им бе съвсем малък, нямаха тази възможност.

 

След сватбата водещата на bTV смени официално фамилията си и вече се представя с тази на съпруга си – Мечкуева. Тя сключи брак с благоверния си след 6-годишна връзка, а плод на любовта им е 3-годишният им син, носещ името на баща си.

 

Чаровната блондинка се похвали с две сватби – църковна в Лозенския манастир „Св. апостоли Петър и Павел“ и граждански ритуал на открито в Елин Пелин. Благодари на колегите си, които не спират да й помагат и признава, че откакто е майка никак не й е лесно да съчетава професионалния с личния си живот и продължава да търси баланса между домашните си задължения и времето, прекарано с детето и подготовките за емисиите.

 

Преди да пробие в телевизията, блондинката е била модел, заради което се сблъскала с редица предразсъдъци. Участвала е и в конкурса „Мис България“ 2009 г., когато не печели титлата, но става подгласничка на победителката Антония Петрова.

 

Макар Поли да се слави като една от най-красивите водещи в bTV, е далеч от суетата. Докато била бременна със сина си качила 12 кг. и не успяла да ги свали веднага след раждането, но това не я тревожело. Към днешна дата Поли е в отлична форма, тъй като тренира йога и фитнес, а най-обича да кара колело с мъжа си.

 

Двойката обожава да пътува по света като най-впечатлени от посетените от тях места останали от пустинята Сахара, Коста Рика и Мароко.

Гергушева признава, че с любимия й бързо стигнали до идеята, че искат дете, а малкият Борис бил изключително спокойно бебе и не създавал главоболия на родителите си.

Нямала никакви съмнения, че иска да кърми отрочето си и го правила в продължение на 8 месеца, но началото било изключително трудно и болезнено за нея.

 

Хубавицата иска да научи сина си най-вече да бъде добър човек. Казва, че не е от амбициозните родители и вярва, че наследникът й сам ще открие своя път. Засега набляга единствено на книгите, макар малчуганът все още да не може да чете самостоятелно. Старае се всеки ден да му показва различна книжка и да я разглеждат заедно, разказвайки му истории по нея.  

 

За разлика от мнозина от колегите си, Гергушева не крие личния си живот и често показва снимки в социалната мрежа на съпруга си и детето им. Смята, че именно поради факта, че досега винаги е била открита, не е ставала обект на клюки.

Любовният й живот е лишен от пикантни истории. Единствената любопитна подробност от него е, че навремето имала връзка с тогавашния си шеф Венелин Петков, която обаче не продължила дълго, но запазили колегиалните отношения.

Източник: Уикенд

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.