Полина: Благо сипе хули по майките на децата си!Ръси гадости и за мен

https://goreshto.net/goreshto/polina-blago-sipe-huli-po-maykite-na-decata-sirasi-gadosti-i-za-men/121125 Goreshto.net
Полина: Благо сипе хули по майките на децата си!Ръси гадости и за мен

Полина Спасова разкри истинския образ на вечно нахиления Благо Джизъса

Хотелиерската наследница, която е втората законна съпруга на гелосаният ритнитопковец, даде обстойно интервю за брака си с него. Той изтрая по-малко от година, а тя първа подаде молба за развод.

Въпреки белосаните си зъби и вечно нахилена физиономия, Благой Георгиев крие уродлива същност. Такъв го обрисува Полина Спасова, при съвместното им съжителство, изкарало под една година.

Поли обяви, че се развежда с вече бившия си съпруг докато той беше още в „Сървайвър“. Към момента шавливият кръшкач е с щерката на рапъра Ванко 1-Ивана Главчева.

А милионерската наследница заяви, че няма мъж до себе си, въпреки упоритата клюки, че има ново богато гадже.

Полина сподели и нещо много жалкарско. На бракоразводното дело Благо отишъл с актуалната си приятелка Ивана, вероятно за да му послужи като параван, подозира Спасова.

Тя призна, че й липсват децата на Благо, а той се държал ужасно и с тях. Въпреки че ги виждал рядко и не изгарял от огромно желание да е с хлапетата, той им се карал. И в тяхно присъствие обиждал майките на децата си.

„Това беше толкова гадно и противно. Но аз съм му свикнала с това поведение. Той и с мен се държеше безобразно, сипеше непрекъснато гадости по мой адрес“, връща назад лентата наранената бивша на Благо Джизъса.

Източник: Лупа.бг

 

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.