Полина „закла“ Благо Джизъса: Той е самовлюбен егоист!

https://goreshto.net/goreshto/polina-zakla-blago-dzhizasa-toy-e-samovlyuben-egoist/54959 Goreshto.net
Полина „закла“ Благо Джизъса: Той е самовлюбен егоист!

Полина напълно довърши Благо Джизъса

Засуканата велинградчанка получила огромен букет, от 101 кървавочервени рози. Те я чакали на рецепцията в хотела, в който отсядала в столицата.

Двамата с екс футболиста се развеждат, като инициативата е изцяло на нахаканата брюнетка. Тя го уведомила за решението си с писмо, което изпратила на продуцентите на „Сървайвър“, където благоверния й мери мишци.

Полина се опитала да „влезе в обувките на детектив“, за да разбере от кого са въпросните цветя. Но така и не открила кой е мистериозния обожател.

„Въобще не вярвам, че цветята са от Благо. Той мисли само за себе си,самовлюбен егоист е.Та той дори не ми честити годишнината от сватбата. Нито пък ме поздрави за 8-ми март…Как би се почувствала една жена и то омъжена отскоро?! Дори мисълта, че Благо Георгиев се е променил в нещо, ме напушва на смях. Няма такова чудо!“, закла мъжа си Полина Спасова.

Хотелиерската наследница не спира да твърди, че Благо бил един в началото на връзката им, после показал „истинското си лице“. И в него категорично отсъствала романтика, както и желание да зарадва любимата жена.

„Да ги взима която иска. Да го променя, ако може. Ама едва ли! Аз обаче няма да си губя нито младостта, нито времето с него“, поряза го тотално съпругата му.  

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.