Попиляха Мартин Елвиса заради „Игри на волята“

https://goreshto.net/goreshto/popilyaha-martin-elvisa-zaradi-igri-na-volyata/115979 Goreshto.net
Попиляха Мартин Елвиса заради „Игри на волята“

Най-голямата изненада в новия сезон на „Игри на волята“

Милионерът Мартин Николов, познат като Елвиса е един от участниците в екстремното шоу.

Във визитката си баровецът признава, че заради Емануела се е записал за участие в „Игрите“.

По думите му двамата със зеленооката певица се „обичали много“, но били като куче и коте. Лош сценарий във връзката им изиграла огромното его и на двамата, както и инатливите им характери.

Колкото до участието си в „Игри на волята“ е категоричен, че няма да се откаже. Имал в себе си достатъчно спортна злоба и желание за победа, затова бил категоричен, че ще грабне победата. Бил изпратен на терминала от двете си щерки от предишните си връзки. Момичетата му пожелали успех и чу заръчали да не се „излага“, защото щели да го изтипосат в социалните мрежи.

Зрителите обаче го заляха с негативни коментари за участието му в „Игрите“. Те го подиграват, как така изнежен милионер, свикнал да се глези и да си угажда ще мизерства и ще се храни оскъдно,  а често и ще гладува.

„Любопитно ми е да го видим как ще се въргаля по земята, на мръсотията и ще мизерства“, „Най-много му давам седмица и сам ще се откаже, за там трябва смелост, твърдост и постоянство, сигурен съм, че му липсват“,,Дали наистина е милионер или и той като останалите само драпа за слава“, попиляха го зрителите в нета.

 

 

Коментирай

С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и политика за поверителност.